Themafeest op school of op schoolreis???

Veel scholen organiseren tijdens de schoolreis van de oudere kinderen een themadag voor de jongste kinderen op school. Misschien dat een van de volgende thema's bij uw feest past??

Feest, verjaardag,jarig

Toveren

Clowns Circus -

Eten en drinken - Het Restaurant.

In overleg met U kan ik eventueel een voorstelling aanpassen voor uw thema.

Als u tijdens uw schoolreis een voorstelling wilt organiseren, dan kan ik met u meedenken over geschikte externe locaties.
Zo heb ik een goede samenwerking met Dorpshuis de Blinkerd in Schoorl, met een relatief lage zaalhuur voor een intieme zaal.
De Blinkerd is gelegen vlakbij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer waar diverse activiteiten kunt organiseren zoals speurtocht, blote voetenpad, kabouterpad.
Schoorl is een uitstekende bestemming voor tal van andere activiteiten die perfect passen in een schoolreisje.
. De voorstelling dient U eerst bij mij te boeken, vervolgens kan ik dan de theaterzaal voor U reserveren. De schoolreis wordt extra feestelijk als u een pannenkoeken/frites arrangement boekt tegen schappelijke prijs via de Oorsprong bij een restaurant aan de voet van het klimduin. In de Oorsprong kunt u koffie, thee, fris en chips bestellen.

Ook kan ik voor U contacten leggen met enkele andere locaties waaronder (semi) overdekte speelgelegenheden.
In overleg met U kan ik altijd op zoek gaan naar speelruimte, die ligt op de route van Uw schoolreisje en contact leggen met zaaleigenaren of bevriende scholen die hun ruimte willen verhuren of ter beschikking stellen.

Referenties

De afgelopen schooljaren maakten vele scholen gebruik van "een-voorstelling-op-locatie" zoals:

Wormer Wieken - Midwoud-De Koet Purmerend-De Klimop Hoorn-De Duiventil Den Helder-Tuindorpschool Wormer-De Eendragt Zaandam-De Gouwe Schoorl-d'Oosterkim

 

[Terug naar boven - Terug naar de vorige pagina]