Een schat van een krokodil
Janus de argeloze visser, beleeft hachelijke momenten aan de rivieroever. Libellen zoemen heftig bij een opvallend plekje. De kikker duikt er steeds weer onder. Bij toverslag verdwijnen de libellen, geen spoor meer van de kikker. Iedere keer drijft er iets vreemds voorbij…Janus hoort vreemde geluiden.
Hij pakt zijn snorkel, zal hij het erop wagen?

Bekijk hieronder de filmpjes: trailer krokodil 1.min20 sec.(extra spannend) en clip 4 min.(hier is meer interactie te zien)
Voor een uitvergroting: klik rechts onder de filmpjes Youtube aan, op youtube kunt u vervolgens uitvergroten
In de verschillende versies wordt de ""krokodilspanning""aangepast aan het publiek, zodat ook de jongsten kunnen genieten van de voorstelling.>
Met zijn clowneske speelstijl zoekt Janus van Hal de balans tussen een flinke dosis humor en spannende momenten. Toepasselijke meezingliedjes, begeleid door zijn onafscheidelijke accordeon, maken steevast deel uit van de voorstellingen.Met zijn schat aan ervaring weet hij zijn interactieve voorstellingen steeds af te stemmen op het niveau van zijn publiek:
kleuters, peuters of een combinatie daarvan

Een schat van een krokodil is de negende voorstelling in de reeks die Pagetti Jeugdtheater heeft gemaakt ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen.
Steeds is het thema van de voorstelling hetzelfde als in het bekroonde Voorleesboek. In 2013 is dat: Krrr…okodil.
.
Duur van de voorstelling 45 minuten Leeftijden 2 - 7 jaar


kijk hier voor evaluatie van een serie voorstellingen in de centrale bibliotheek Enschede