Het Reizende Peutertheaterfestival

Muzikale publieksbegeleiding door Pagettie w

ubliek bij de eerste stapjes in het theater van hofdinang tot zaaldeur. Su

Pagetti begeleidt op muzikale en theatrale wijze het jeugdige publiek bij de eerste stapjes in het theater van hoofdingang tot zaaldeur. Subtiel en tactvol maakt hij contact met de jonge bezoekers. Met zijn accordeon begeleidt hij in kleine of grote kring verzoekliedjes en bewegings-spelletjes uit het bekende peuterrepertoire. Aanstekelijke ritmes stimuleren (groot)ouders en begeleiders om met hun kinderen te gaan dansen.
Steeds weer duikt hij verrassend op en draagt zo bij aan een onvervalste festivalsfeer.

 

Amsterdam De Meervaart

 

Met zijn rode draad met belletjes neemt Pagetti het publiek letterlijk op sleeptouw naar de diverse voorstellingen. Onderweg speelt hij liedjesdie aansluiten bij de komende voorstelling.Pagetti vermaakt wachtende rijen en kan a l'ímproviste groepen opvangen met een instant muziekworkshop.

Met zijn sfeerverhogende muziek versterkt hij het gevoel dat theaterbezoek een feest is waar je veel plezier aan kunt beleven.

Parkschouwburg Hoorn

Alkmaar Theater De Vest
 

.
Pagetti = Janus van Hal werkte de afgelopen tijd mee aan peutertheater-festivals in een 15 tal theaters. Hij heeft een jarenlange ervaring met het spelen voor jonge kinderen en heeft vijf peuter/kleutervoorstellingen op zijn repertoire.

Overige gelegenheden

Ook in Uw instelling kan Pagetti op muzikale wijze het publiek, uw gasten ontvangen en begeleiden. Open dag, opening van het seizoen, theaterdag of anderszins? Kijk naar de voorbeelden hieronder en neem contact op om naar de mogelijkheden te informeren!

Behalve bij de peutertheaterfestivals verzorgde Pagetti het afgelopen seizoen de muzikale sfeer bij diverse gelegenheden zoals instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking: Scorlewald en Midgard , markt voor de Vrije School te Alkmaar, een benefietconcert voor Malawi en de open dag van zorgboerderij de Buitenplaats, de opening van een naschoolse opvang en als muzikale toegift bij een aantal van zijn peuter/kleutervoorstellingen.

 

Amsterdam De Meervaart
Barendrecht Het Kruispunt
Enschede Podium Twente
Eindhoven Schouwburg
Uden Theater Markant
Tiel Agnietenhof
Alphen a/d Rijn Castellum
Hoorn Het Park
Capelle a/d Ijssel Isalatheater
Beverwijk Kennemertheater
Spijkenisse De Stoep
   
   
Alkmaar De Vest

Purmerend

De Purmaryn
Amsterdam De Meervaart
Velsen Schouwburg
Zoetermeer Stadstheater
Tilburg Tilburgse theaters

Rotterdam Zuidpleintheater

 

meer informatie over de Peutertheaterfestivals vindt u op www.stichtingtwee-ater.nl

 

 

 

[Terug naar boven - Terug naar de vorige pagina]