Voorstellingen & Overige Activiteiten vanaf 2 jaar

Klik een voorstelling aan voor meer informatie:

Boer Janus gaat naar zee 2015 Theatervoorstelling 45 min. 2 - 6; ook voor 4,5,6 jaar
Boer Janus vooert op clowneske wijze zijn dieren. Plots roepen ze in koor ""Vakantie!!! ""Maar waarheen, wat nemen we mee? Janus zet wielen aan de stal, start de trekker....Met het zand op het strand bouw hij zijn huis. Wat is het fijn om aan zee te zijn , maar het is ook fijn om weer thuis te zijn! Naar het bekroonde Voorleesboek 2015 Boer Boris gaat naar zee.
Een schat van een krokodil 2014 Theatervoorstelling 45 min. 2 - 6; ook voor 4,5,6,7 jaar
Argeloze, onhandige visser belandt in hachelijk avontuur aan de kant van een geheimzinnige sloot. Libellen, kikker en ooievaar vertellen spannende dingen. Krokodil laat andere geluiden horen! Naar het bekroonde voorleesboek 2014 Krr-o-ko-dil!!
Nog lang niet jarig 2013 Theatervoorstelling 45 min. peuters; ook voor 4,5,6,7 jaar
Janus, dierenoppasser in het circus, heeft de handen vol aan jarige zebra en aan de zingende koe. Olifant moet gewassen en Giraf moet héél hoog eten. Maar, Janus wil zo graag jarig zijn en wenst één ding: optreden in het circus...Clowneske bewerking van het bekroonde voorleesboek 2013 ""Nog 100 nachtjes slapen""
Oehoe! Uiltje wil naar mama toe 2012 Theatervoorstelling 45 min peuters; ook voor 4,5,6 jaar
Janus, een olijke kabouter helpt Uiltje zoeken naar zijn mama. Dat valt niet mee, alle dieren helpen maar wie en waar is mamma Uil? Clowneske bewerking van het bekroonde voorleesboek 2012: Mama kwijt. Interactief, clownesk en muzikaal theater.
Muis vindt een verrassing thuis Theatervoorstelling 40 min. 2 - 6; ook voor 4,5,6 jaar

Muis zoekt een groter huis voor zijn appel. De huizen van Slak, Mol en Beer zijn helaas niet geschikt. Toch helpen ze muis graag op weg. Hun bijdragen leveren een verrassende ontknoping op. Een intieme voorstelling met makkelijke meezingliedjes ondersteund door accordeon. Bewerking van het bekroonde Voorleesboek 2008 Kleine muis zoekt een huis

Oppassen Pappa! Theaterclown 40 min. 2 - 6; ook voor 4,5,6 jaar

Mamma moet werken Pappa past op de bay. Aan alle dagelijkse beslommeringen met de baby geeft Pagetti een clowneske draai. Nu eens moeizaam dan weer met speels gemak redt hij zich uit hachelijke situaties, herkenbaar uit uw dagelijks leven: Eindelijk slaapt de baby en kan iedereen meedoen met de wiebelbillenboogie. Zorgzaam en Hilarisch! Voor Kinderen én hun ouders. Uitstekend geschikt voor de Kinderopvang. Bewerking van het bekroonde Voorleesboek 2010 De Wiebelbillenboogie

Strakjes komt de Clown Clown speciaal afgestemd op peuters 45 min 2 - 4; ook voor 4,5,6 jaar

Op het toneel zit een man. Hij heeft een koffertje bij zich. De kinderen vertellen hem dat er straks een clown komt. Nou daar wil die man ook wel op wachten. Ondertussen haalt hij een lang hemd tevoorschijn. En een potlood. "Zal ik mijn wenkbrauwen tekenen?" , vraagt hij. Dat vinden de peuters wel goed. "Net een clown", zegt er een. "Ja de clown komt hoor!", antwoordt Pagetti.
Bij deze voorstelling stappen peuters samen met Pagetti veilig en vertrouwd de vrolijke fantasiewereld van de clown binnen.Muziek voor peuters
Muzikale Publieksbegeleiding [Terug naar boven - Terug naar de vorige pagina]
Pagetti begeleidt de peuters bij hun eerste stappen in het theater. Hij stelt ze op hun gemak, speelt liedjes op hun verzoek en vermaakt ze met kleine acts.
Ook als toegift na een voorstelling of andere activiteiten kan Pagetti kinderen en (groot)ouders muzikaal en clownesk begeleiden.
Zeer geschikt om uw theaterfeest of open dag extra feestelijk te maken!