Voorstellingen & Projectondersteuning vanaf 4 jaar

Voorstellingen
Een Ober van Nix Clownvoorstelling 60 min 4 -10 jaar

Pagetti als Ober? Het serveren van een enkel glaasje limonade kost hem al de grootste moeite! Zijn onbeholpenheid leidt tot komische situaties en de jeugdige gasten kunnen zelfs in zijn restaurant optreden. Op het menu staan onder andere een Chinees bordje , spetterende drankjes, vliegende spaghetti, muzikale intermezzi en een spectaculair dessert. Pagetti, een Ober van Nix maar een theaterclown van formaat! Smakelijke voorstelling! Bewerking van het boek Een ober van niks van Tjibbe Veldkamp.

Clown Gevraagd Clownvoorstelling 60 min 4 - 10 jaar
Janus de glazenwasser zoekt werk bij het circus. Bij de tent zijn helaas geen ramen maar er hangt wel een bord: "Clown Gevraagd". Zal hij deze stap wagen? Voordat de directie arriveert oefent Janus samen met de kinderen: Welke eisen zal de directie stellen? Hoe loop je als clown? Wie helpt er als acrobaat? Wie gaat zich verkleden om op Janus' muziek te dansen?
Een voorstelling  voor brede leeftijdsgroepen met een intensieve wisselwerking met het publiek.
Boer Janus gaat naar zee 2015 Theatervoorstelling 45 min 4 - 6 jaar, combi met peuters mogelijk
Boer Janus voert op clowneske wijze zijn dieren. Plots roepen ze in koor ""Vakantie!!! ""Maar waarheen, wat nemen we mee? Janus zet wielen aan de stal, start de trekker....Met het zand op het strand bouw hij zijn huis. Wat is het fijn om aan zee te zijn , maar het is ook fijn om weer thuis te zijn! Naar het bekroonde Voorleesboek 2015 Boer Boris gaat naar zee.  
Een schat van een krokodil 2014 Theatervoorstelling    
Argeloze, onhandige visser belandt in hachelijk avontuur aan de kant van een geheimzinnige sloot. Libellen, kikker en ooievaar vertellen spannende dingen. Krokodil laat andere geluiden horen! Naar het bekroonde voorleesboek 2014 Krr-o-ko-dil!!
Nog lang niet jarig Juffendag!! Theaterclown 45 min. 4 - 7 jaar, combi met peuters mogelijk
Janus, dierenoppasser in het circus, heeft de handen vol aan jarige zebra en aan de zingende koe. Olifant moet gewassen en Giraf moet héél hoog eten. Maar, Janus wil zo graag jarig zijn en wenst één ding: optreden in het circus...Clowneske bewerking van het bekroonde voorleesboek 2013 ""Nog 100 nachtjes slapen""
Oehoe, uiltje wil naar mama toe Theatervoorstelling 45 min. 4 - 7 jaar ,combi met peuters mogelijk

Janus, een olijke kabouter helpt Uiltje zoeken naar zijn mama. Dat valt niet mee, alle dieren helpen maar wie en waar is mamma Uil? Clowneske bewerking van het bekroonde voorleesboek 2012: Mama kwijt. Interactief, clownesk en muzikaal theater.

Muis vindt een verrassing thuis Theatervoorstelling 45 min 4 - 7 jaar, combi met peuters mogelijk

Muis zoekt een groter huis voor zijn appel. De huizen van Slak, Mol en Beer zijn helaas niet geschikt. Toch helpen ze muis graag op weg. Hun bijdragen leveren een verrassende ontknoping op. Een intieme voorstelling met makkelijke meezingliedjes ondersteund door accordeon. Bewerking van het bekroonde Voorleesboek 2008 Kleine muis zoekt een huis

(Taal)Projectondersteuning
Projecten op school algemeen   - - - jaar

Bij diverse thema's kunt U de activiteiten van Pagetti inzetten om Uw project te ondersteunen. Met name de voorstellingen over bekroonde voorleesboeken bieden tal van aanknopingspunten voor thema's en projecten. Er zijn ook voorstellingen rond de thema's .U kunt ze ook u inzetten bij taal- en/of verteltasprojecten. daarnaast bieden Een Ober van Nix en Clown gevraagd een basis voor thema's als restaurant koken voedsel artiesten en circus. Voor uw circusproject is Clown Gevraagd een inspirerende startvoorstelling, Circus Boem Retteketet is een flitsende eindvoorstelling die helemaal wordt afgestemd op de acts van de kinderen.

 

Circus Boem Retteketet
Eindvoorstelling Circusproject
in overleg in overleg
Feestelijke afsluiting van uw project? Een circusvoorstelling door en voor uw kinderen, waarbij Pagetti optreedt als gastclown en muzikant. Begeleidend materialen o.a. Circusdecor, circusbankjes, theaterbelichting . Advies en lesmateriaal o.a. een dvd opname van een eerder project en CD's met circusmuziek en meezingliedjes zijn beschikbaar.

[Terug naar boven - Terug naar de vorige pagina]